ميوهها با توجه به تنوع در رنگ، مزه و خواص مختلف، منبع وسيعي از ويتامين هستند بنابراين خوردن همه آنها براي بهرهمندي از انواع ويتامينها توصيه ميشود.
دکتر «سيدضياء الدين مظهري» متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) علوم پزشکي ايران با بيان اين مطلب در خصوص استفاده از همه ميوهها براي برخي از بيماران گفت: برخي از ميوهها قند بالايي دارند، بنابراين به بيماران ديابتي و افرادي که از رژيم خاصي پيروي ميکنند، توصيه ميشود تا مصرف اين نوع ميوهها را در چارچوب محدوديت غذايي خود بگنجانند.
وي افزود: بيماران ديابتي بايد ميوههايي همچون انگور، انبه، خرما، موز، آناناس، زردآلو و گرمک را که از قند بالايي برخوردار هستند با توجه به ميزان انسوليني که استفاده ميکنند و با رعايت نظم در برنامه غذايي خود بگنجانند.
اين متخصص تغذيه در ادامه افزود: براي مصرف انواع ميوهها افراد ميتوانند از سالاد ميوه استفاده كنند.
دکتر مظهري در پايان گفت: جهت تهيه سالاد ميوه مي توان از انواع ميوهها، دارچين و انواع مغزها مثل فندق و گردو استفاده کرد.