مطالعه برچسب‌هاي مواد غذائي بيماري‌ها را كاهش مي‌دهد

جام جم آنلاين: بنا بر يك مقاله علمي ارايه شده از سوي دانشگاه علوم پزشكي ، تحقيقات قلب و عروق و مركز بهداشت استان اصفهان ، مطالعه برچسب‌هاي مواد غذائي توسط مردم باعث كاهش بيماري‌ها آنان مي‌شود.


در اين مقاله آمده وجود برچسب مواد غذائي باعث مي‌شود كه خريداران تا حدي ارزش تغذيه‌اي انواع مختلف مواد غذائي را با هم مقايسه كرده و بهترين محصول را انتخاب كنند.
اين مقاله كه در حاشيه برگزاري هفته پژوهش در دانشگاه علوم پزشكي ارايه شد، تصريح شده است : برچسب مواد غذائي به افرادي كه دچار بيماري‌هايي از جمله ناراحتي قلبي، فشارخون ، ديابت هستند،كمك مي‌كند تا غذايي را انتخاب كنند كه خطر بيماري در آنها كنترل و كاهش دهد و وزن خودرابهتركنترل كنند.
اين مقاله با اشاره به اين كه برچسب‌هاي مواد غذايي باعث مي‌شود افراد چاق و مبتلا به بيماري‌هاي خوني از غذاهاي رژيمي استفاده كنند، تاكيد كرده است: نام معمول محصول غذايي، نام و نشاني كارخانه بسته‌بندي‌كننده ، شماره پروانه ساخت ، پروانه بهره‌برداري ، تاريخ توليد و انقضاء ، تركيبات به‌كار رفته در محصول غذايي و مقدار موادمغذي و تركيبات غذايي اطلاعات موجود روي برچسب‌ها مي‌باشد.
استفاده از برچسب‌هاي غذايي براي اولين بار در سال ‪۱۹۷۳‬توسط اداره دارو و مواد غذايي اف.دی.ای براي كمك به‌مصرف‌كنندگان در انتخاب غذاي مناسب شد، در كشور ايران نيز مدت زماني است كه رايج شده است، اما ‪ ۹۰‬درصد از مردم نسبت به آن كم توجه هستند.
مركز تحقيقات قلب و عروق و بهداشت استان اصفهان زير نظر دانشگاه علوم پزشكي مشغول به فعاليت مي‌باشد و موضوعات پزشكي مربوط به قلب و عروق را مورد تحقيق قرار مي‌دهن