جلوگيري از بروز ايست ناگهاني قلب با مصرف امگا ۳

مصرف مداوم ماهي و مواد غذايي حاوي امگا ۳ مانع از بروز ايست ناگهاني قلب مي شود.

به گزارش سلامت نیوزبه نقل از خبرگزاري آلمان، متخصصان قلب براي جلوگيري از بروز ايست ناگهاني قلب، مصرف هر دو اسيد چرب امگا ۳ موسوم به EPA و DHA را كه در انواع مختلف ماهي يافت مي شوند توصيه مي كنند.
بنابراين گزارش، مصرف اين نوع اسيد چرب امگا ۳ مانع از ايجاد التهابات و تشكيل لخته خون و بروز اختلال در ريتم ضربان قلب مي شوند.
اين گزارش حاکيست، محققان احتمال مي دهند بروز موارد كم بيماري هاي قلبي و عروقي در ژاپن به خاطر رژيم غذايي سرشار از ماهي مردم اين كشور است.
براساس اين گزارش، متخصصان دانشگاه مونيخ آلمان شاخصي براي ميزان امگا ۳ تعيين كردند كه با كمك آن مي توان ميزان خطر بروز ايست ناگهاني قلب را در هر فرد تعيين كرد.
يادآور مي شود، اين شاخص براي مردم كشورهاي مختلف متفاوت بوده و براي مردم آلمان بين چهار تا هشت در كره نه و در ژاپن حدود يازده درصد است.