مصرف صبحانه درزمان امتحانات، كارايي مغز را افزايش مي‌دهد

يك متخصص تغذيه با تاكيد بر مصرف صبحانه در زمان امتحانات گفت: مصرف صبحانه در اين زمان، كارايي مغز را افزايش مي‌دهد.


دكتر فاطمه كاسب در گفت وگو با ایسنا، با بيان اين مطلب افزود: ‌ترك عادات غذايي نامناسب و پيروي از الگوي صحيح غذايي، كمك مناسبي براي موفقيت در امتحانات به ويژه آزموني است كه نياز به تجزيه و تحليل دارند.

وي، الگوي صحيح غذايي را سه وعده غذايي و ۲ تا ۳ ميان وعده عنوان كرد.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي يزد با اشاره به كمبود آهن در كودكان و نوجوانان به ويژه در دختران، گفت: بايد توجه داشت كه كمبود آهن باعث كاهش حافظه و كاهش قدرت تجزيه و تحليل مغز مي‌شود.

وي گفت: بررسي‌ها نشان مي‌دهند؛ مصرف مواد غذايي حاوي آهن در افرادي كه دچار كمبود هستند مي‌تواند در زمان امتحانات بسيار مفيد باشد.

اين متخصص تغذيه در پايان يادآور شد:‌ مصرف غذا طي وعده‌هاي بيشتر با حجم كمتر سبب مي‌شود، دانش‌آموزان سريع به خواب نرفته و بتوانند زمان مطالعه را افزايش دهند