مطالعات نشان مي دهد مصرف عصاره انار مي تواند در كاهش روند تحليل رفتن غضروفها كه منجر به پوكي استخوان مي شود موثر واقع شود.
به گزارش سلامت نیوزبه نقل از پايگاه خبري آبزرور عصاره انار از فعاليت آنزيم كه در افراد مبتلا به پوكي استخوان به غضروفها آسيب مي رساند جلوگيري مي كند، پوكي استخوان شايع ترين بيماري آرتروز است و معمولا افراد مسن را مبتلا مي كند.
بنابراين گزارش؛ عواملي چون وراثت، اشتغال به كارهاي با فشار بالا روي مفاصل، چاقي و كشيدن سيگار دلايل بروز اين بيماري است.
ياد آور مي شود؛ درد مفاصل،گرفتگي عضلات، تورّم مفاصل و استخوان از مهمترين علايم اين بيماري است.